programy www.PCmaniak.com.pl
Wielotematyczne forum PCmaniaka.

forum pcmaniakHome    FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mam propozycje

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.PCmaniak.com.pl Strona Główna -> Zmiany, propozycje ...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bufu

PostWysłany: Czw Maj 12, 2005 4:15 pm    Temat postu: Mam propozycje Odpowiedz z cytatem

Jak już zauważyliście to ikonki są oryginalne bo chyba nigdzie takich nie widzaiałem ale z drugiej strony to zbyt kanciaste jak dla mnie

Taro powinieneś nad tym pomyśleć
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
admin

PostWysłany: Czw Maj 12, 2005 5:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam.

Styl nie jest jeszcze w pełni skończony, zamierzam na dniach wszystko zrobić a następnie dalej robić download oraz inne działy, proszę o cierpliwość i zrozumienie z racji tego iż działam w sumie w pojedynkę. ;-)

Dziękuję również przy okazji woyteka za pomoc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gość

PostWysłany: Pią Maj 13, 2005 12:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

admin napisał:
Dziękuję również przy okazji woyteka za pomoc.

nigdy nie zapominaj o innych Razz Razz bo może być tak że oni o Tobie zapomną Razz
Powrót do góry
woyteka

PostWysłany: Czw Maj 19, 2005 8:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na głównej stronie powinny być jakeś quizy żeby było co robić a nie tylko oczkami lukaćSmile albo jakaś inna atrakcja.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.PCmaniak.com.pl Strona Główna -> Zmiany, propozycje ... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: