programy www.PCmaniak.com.pl
Wielotematyczne forum PCmaniaka.

forum pcmaniakHome    FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dobry windows.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.PCmaniak.com.pl Strona Główna -> Software - Windows
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
admin

PostWysłany: Czw Maj 12, 2005 9:19 am    Temat postu: Dobry windows. Odpowiedz z cytatem

W pierwszym poście chciałbym polecic wsyzstkim następujące programy, dzięku którym wasz system będzie bardzo sprawny i nie wyłapiecie "syfów"

Firewall: Kierio - dostępny w dziale download
Program do czyszczenia rejestru: Registry First Aid - niedługo dodam do Downloadu.
Usuwanie Spyware itp: Spybot Remover Search & Destroy - dostępny w dziale Download.

Kierio posiada dużo funkcji blokujących reklamy, cookies, skrypty JAVA, VB, ActiveX dzięki temu chodząc po różnych "nieciekawych" stronach... Wink
maleje prawdopodobieństwo na złapanie syfa :)

Jeśli już jakiegoś syfa złapiemy powinien usunąć go Spybot Remover

Registry first aid usuwa zaś różne niepotrzebne wpisy w rejestrze. Nie ma obawy, żeby coś się popsuło, przed skanowaniem tworzymy kopię zapasową. Ja używam od dość dawna i nie było problemów, żeby przez ten program popsuł mi się komp.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
woyteka

PostWysłany: Czw Maj 12, 2005 11:12 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uzywam Norton INternet Security i jestem bardzo zadowolony. Wyłapuje całe ścierwo które puka do drzwi mojego kompa, śpie spokojnie.
Polecam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.PCmaniak.com.pl Strona Główna -> Software - Windows Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: